1 Kahverengi Deri Kanepe 15 Farklı Salon

[ad_1]

deri-koltuk-salon

Bir moda kanepenin ana özellikleri

İç trendler sürekli değişiyor. Bu, her mevsim tüm mobilyaları değiştirmeniz gerektiği anlamına gelmez, ancak en son trendleri bilmeniz gerekir. Oturma odasındaki kanepe öncelikle rahat ve işlevsel olmalıdır – bu, odadaki merkezi mobilyadır, insanlar misafirleri selamlıyor, rahatlıyor, bir kitap okuyor. 2020’de hangi kanepeler moda olacak?

2020’den bu yana tasarım tarihinde, on yıldan fazla bir süre sonra, modern döşemeli mobilyaların orta yüzyılın tarzından esinlenen minimalizm ve basit form trendinin yok edildiği an kesinlikle aşağı inecektir. 2020 trendlerini temsil eden iç tasarım fuarlarında, birçok mobilya üreticisi kanepeleri inanılmaz ve sıradışı bir şekilde gösterdi. Önümüzdeki yıllarda moda mı kalacaklar? Tabii ki evet. Bugün en moda kanepeler birkaç modern trendi birleştiriyor:

  • kadife döşemelik;
  • cesur ama doğa çiçeklerinden ilham aldı;
  • pürüzsüz virajlar.

Kanepeler 2020: en moda renkler

2020’de hangi kanepeler en moda olacak? Döşemeli mobilya üreticileri çeşitli tonların doğal renklerine odaklanmaktadır. Sonuç olarak, tekliflerinde aşağıdaki gibi kanepeler bulabilirsiniz:

  • gri;
  • pastel mavi;
  • adaçayı;
  • toz pembe.

Karakteri olan iç mekanlar için parlak renklerde yumuşak kanepeler seçebilirsiniz, örneğin:

  • Zümrüt yeşili;
  • koyu mavi;
  • bordo;
  • koyu mor;
  • hardal sarısı.

Ayrıca, 2020’nin en sıcak tonu, yani Pantone Enstitüsü’nün yılın rengi ilan edilen mercan pembesi (yani canlı mercan) için teklif sıkıntısı yok.

2020 Kanepeler Trend: Kadife

Kadife sadece moda dünyasına geri dönmedi. 2020’de iç mekanlara da hakim olacak, onlara stil, zarafet ve sofistike bir görünüm kazandıracak. Kadife kanepeler yumuşak, narin ve çok rahattır. Kadife çok dayanıklı bir malzemedir. Geleneksel dokuma, mobilyaların yıllarca korunmasını sağlar. Kanepenin temizlenmesi kolay olacaktır, çünkü tek yapmanız gereken bir kadife temizleyici ve hassas kıllara sahip bir fırça kullanmaktır.

Aydınlık iç mekanlarda, pembe, bej, narin gri tonlarında kadife kanepelere odaklanmalısınız. Parlak aksanları seviyorsanız, koyu mavi, yeşil şişe, kırmızı veya kahverengi bir kanepe seçmelisiniz.

Hardal kanepe – oturma odasında 2020 ana eğilimi

Sıcak hardal rengi 2020’nin iç tasarımında zafer kazanıyor. Sezondan bağımsız olarak moda. İlkbahar ve yaz aylarında, bu tür döşemeler daireyi aydınlatacak ve ısıtacak, sonbaharda pencerenin dışındaki manzaraları vurgulayacak, sarı yapraklarla dolu parkta yürüyüşleri hatırlatacak ve kışın düşkün anıları geri getirecek.

Bir hardal kanepe satın almadan önce, kendinizi oldukça avangard bir renkle ikna etmeniz gerekir. Gri aksesuarlarla birlikte böyle bir mobilya parçası, oturma odasının şaşırtıcı ve şık bir düzenini yaratacaktır. Sarı hardal koltuk veya kanepe, vintage tarzı ile mükemmel uyum sağlayacaktır.

Ürün fikirleri ( Daha fazla ürün bulun )

Lümen – Gus Modern

Gus Modern tarafından Bedford Sleeper Lounge

2.145,00 dolar 1.823,25 ABD doları

Lümen – Yenilik Yaşam

Zeal Daybed Innovation Living tarafından

875 $

Seashell kanepe – biraz savurganlık

Oturma odasındaki kanepenin diğer mobilyalar için zemin olduğu, yani nötr bir renge ve mütevazi bir şekle sahip olduğu zamanlar sonsuza dek gitti. Zaten birkaç geçmiş mevsim, ilginç bir kanepeyi tüm iç mekanın tasarımı için önemli bir rehber haline getirmeye değer olduğunu göstermiştir. Geçtiğimiz yıllar, yüzyılın ortalarında Chesterfield ve Art Nouveau tarzında mobilyaların yanı sıra parlak renklerde kadife modellerin hakimiyeti dönemiydi. 2020’de moda olmaya devam edecekler, ancak aynı zamanda kadife ile kaplı kanepeler şeklinde güçlü bir rekabet olacak. Metal veya ahşap ince bacak çubuklarındaki bu üç veya iki kişilik kanepeler, özellikle dünyadaki iyi tasarım severleri memnun edecektir. En büyük avantajları, her biri yarım daire ile biten döşeme. Bu mobilya o kadar karakteristiktir ki, sadece iç tasarımı sık sık değiştirmeyi sevmeyenler onu satın almalıdır. Neden? Çok renkli kadife kanepelerin, farklı stillere (örneğin, cazibe, Fransızca, İngilizce ve aynı zamanda yeni scandi) karşılık gelmelerine rağmen, sadece seçilen eklemeler için iyi bir arka plan olacağını unutmayın.

Tasarım ilham kanepeler 2020 – Fotoğraflar

Ünlü sanatçılardan esinlenen kanepeler çok popüler. Orijinal formları, sıra dışı performansları ile şaşırırlar. Kanepelerin en ilginç olanı, George Nelson’ın tasarımından yaratılan Şeker modelidir. Kanepe, simetrik olarak bağlanmış 18 yastıktan oluşur. Mobilyaların benzersiz görünümü, her iç mekana rafine bir karakter verir.

Barcelona kanepenin tarihi 1929 yılına dayanıyor. Görünümün basitliğine rağmen, genellikle deri ile tamamlanıyor. Kanepe, zarif, lüks daire ve otellerin iç mekanlarına mükemmel uyum sağlar.

Nami’nin kanepesi, klasiklerin bir yenilik dokunuşu ile birleşimidir. Meşe bacaklarla uyumlu minimalist form, bu modeli klasik, minimalist iç mekanlar ve ofisler için uygun hale getirir.

Doğa tutkusu, hem iç mekanda hem de toprakta ve doğal materyallerde modern iç mekan eğilimlerinde kendini gösterir. Bu sezon mobilya ve dekoratif unsurlar daha cesur hale geliyor. 2020’de birçok moda kanepe modeli evrenseldir. Klasik ancak orta derecede döşenmiş bir oturma odasına, yatak odasına veya hatta bir ofise başarıyla girilebilirler. Ayrıca, minimalist ama renkli iç mekanlar ve ilginç ve cesur bir vurgu sunan yeni Scandi düzenlemeleri ile iyi giderler. Dekoratif formu ve uygun rengi sayesinde, 2020’lik bir kanepeyi göz alıcı veya Fransız bir stile kolayca alabilirsiniz.

One Comment on “1 Kahverengi Deri Kanepe 15 Farklı Salon”

Bir cevap yazın