2020 ilkbahar yaz en iyi tesettür mayo modelleri ; Yeni sezon tesettür mayo ve bikini modelleri

2020 ilkbahar yaz en iyi tesettür mayo modelleri ; Yeni sezon tesettür mayo ve bikini modelleri

2020 ilkbahar yaz en iyi tesettür mayo modelleri

Yaz tatili zaten burada, bu yüzden mayolarınız için alışverişe başlamanın ve denizin ve güneşin tadını çıkarma zamanı. Burkini mayoları birçok şık ve mütevazı tasarıma sahiptir; burkinis hijabi bayanlar için mütevazı mayolar.

Vücut tipiniz için mükemmel bir mayo seçmek sizi güvenle doldurabilir ve tüm tatil deneyiminizi geliştirebilir. Şık ve rahat mayo satın alma söz konusu olduğunda, burkinis en uygun hijabi mayolarıdır. Mayolarınızı seçerken en önemli şey rahat ve iyi bir malzemede olmaktır.

AdabKini Asya, Kadın Mayo Tam Kapak Tesettür Tesettür Tesettür ...

Burkların karıştırılması ve eşleştirilmesi kolaydır ve şık bir görünüm için rahat düz sandaletler veya şık flip floplarla iyi geçinir. Türbanlar her zaman kadınsı ve romantik dokunuşlar verir, ayrıca çizgili baskılar veya lekeler harika. Çiçek türbanları da sevimli ve kütlelerini harika kılıyor.

Bu burkalar muhtemelen yaz tatillerinde en rahat olanıdır, çünkü bu güzel ve ince esnek kumaşlarla vücut şeklinize kolayca dayanacaklardır.

Güzel güneş kıyafetleri veya plaj kimonoları, herhangi bir tesiste yüzmek ve dinlenmek için keyifli bir zaman sağlayan yüzme tatil ruh haliniz için mükemmeldir.

Bu yaz moda burk koleksiyonunun tadını çıkarın.

Esna, Mütevazı mayolar, 2020 yılında Müslüman için burkini | KADIN ...

Maillot de Bain Lycra Burkini Couvert 14105 Topluluklar ve Üniversiteler Koleksiyonlar ve Tasarımlar 2019

Maillot de Bain Likra Burkini Couvert 14105 dekorasyon,

Le tissu est Pa 80% / Likra 20%

Livraison Uluslararası

Nous sommes heureux de vous preicesenter la toplama de maillots de bain burkini la artı élégante et la artı récente.

Le tissu du maillot de bain burkini est fabriqué à partil de la meilleure nitelikleri permet un séchage rapide.

La qualité et l’élasticité du tissu vous permettent d’utiliser votre maillot de bain burk artı longtemps.

Les Maillots de bain se composent de quatre partiler:
– Tunik
– Soutien-geçit rembourré
– Pantolon ajusté
– Hood

Küçük bir noter ve les pantalons ce tarzı sont équipés (comme représenté) dökün.

Notre gamme de maillots de bain élégamment, été spécialement concue pour les femmes qui veulent nager mais qui neient ve porter l néquipement de natation habituel, elles sont aussi idéales pour le sport et les etkinlik.

De bonne qualité Kompozisyon: Polyester avec spandex daha uzun ve çok yönlü, kolay ve yumuşak emicidir.

Tam Kapalı Likra Burkini Mayo 14105

Il convient à l’utilisation de piscine ve de mer.

Pour des raisons d’hygiène, düzenlenebilir / değiştirilemez cet makalesi.

Maillot de Bain Likra Burkini Couvert 14105 yıkama talimatları;

Pour l’utilisation et le soin exlended du produit, s’il vous plaît prêter dikkat aux talimatları.

– Ne plasez seçmen posta listesi de bain mouillé dansı son étui en plastique lorsqu’il est encore humide geçmek.

– La lumière du soleil, le chlore de la piscine ve tenà fire disparaître les couleurs floresan artı hız que les autres couleurs üzerinde l’eau de sel ont. Cet effet est normal.

– Plasez pas les ney ve nemli de cok kaferentes couleurs topluluk alors quilleri sont encore nemlendirir. Ne séchez pas votre maillot de bain sous la lumière directe du soleil, mais retournez-le ve séchez-le à l’ombre.

– Sümer vous plait noter, le chlore dans danslarını kullanın

– Après chaque, lavez ve ana balot avec de l’eau chaude et du savon kullanımı.

– Makineyi önceden doldurun, hidrofüj ve hidrofüj makinesi ekleyin. Netirge similaires’in tenir à l’écart des détergents, de l’eau de Javel ou d’autres ürünleri.

– Sürtünme avuç sürtünme les peluches de vêtements. Protégez votre maillot de bain contre les visages et les surfaces d’accrochage.

– Pas de lavage’ın makinesi. Ne pas mettre au sèche-linge.

Adabkini ESNA Kadınlar Mayo Tam Kapak Başörtüsü Burkini İslam, Hindu, Arap, Yahudi Mayo

Üst düzey mütevazı kostümlerimiz, cilt yanıklarını önlemek için vücutlarını kapatarak tekne, dalış ve yüzmeyi seven kadınlar için en iyi kıyafetlerdir. Ayrıca yüzerken, botla veya dalış yaparken cildinin yarısı veya tam örtüsüne ihtiyaç duyan Müslüman, Hindu, Yahudi kadınlar için mükemmel bir mayo.

Sassy üst düzey mayo yelpazemiz özellikle yüzmenin tadını çıkarmak isteyen ancak normal yüzme kıyafetleri giymek istemeyen kadınlar için tasarlanmıştır. Kaliteli Malzeme, kurulumu kolay ve sizi sürüklemek için su emmez.

Maksimum Nefes Alma Yeteneği
Deniz Suyuna Dayanıklı
Hızlı Kuruyan
Suya Dayanıklı
Klora Dayanıklı

Tam Kapak Mütevazı Mayo Takım Serisi Zarif mütevazı mayo serimiz, yüzmenin tadını çıkarmak isteyen ancak her zamanki yüzme kıyafetlerini giymek istemeyen bayanlar için tasarlanmıştır, İyi kalite, Kolay kurur ve sürüklemek için su emmezsiniz. UV +50 Klora Dayanıklı Suya Dayanıklı Çabuk Kuruyan Maksimum Nefes Alabilirlik Deniz Suyuna Dayanıklı Mayo, kapüşonlu veya örtüsüz iki / üç parçadan oluşur. Pantolonlar ayrıca alt kısımda kayışlarla birlikte gelir (tercih edilirse kolayca kesilebilir)

www.mayovera.com #mayovera # tesettürmayo # yasarımmayo # haşema ...

Havuz kenarında alkolsüz içecekler, plajda günler, mavi dalgalar ve nefes kesen gün batımları. Bu günlerin hiç bitmemesini istiyoruz! Basit gündelik kıyafetlerle plaja gitmek, plajda eğlenceli ve eğlenceli bir günün tadını çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz şeydir.

Tesettürünüzü kumsalda giymek çok önemli değil; çok fazla eşarp katmanı koymak zorunda değilsiniz. Sadece bir eşarp işi yapacak, sadece eşarplarınızı basitçe sarın veya güzel bir türban şirinini sarın.

Plaja giderken, nötr renklerde hafif ve nefes alabilen kıyafetler seçin; basit bir tişört ile dökümlü maksi etek veya kırpılmış petticoat palazzo pantolon. Kendinizi doğrudan güneş ışığından korumak için plaj hasır çantası, düz rahat sandaletler, büyük boy güneş gözlüğü ve çok büyük bir hasır şapka ile görünümünüzü tamamlayın.

Hijabi moda blogcuları bize sahile giderken onları düşünmek için harika elbise fikirleri veriyor. Kimono hırka plaj için çok uygundur; Ayrıca güzel bir bohem tarzı vermek için saçaklara geldiler.

Ayrıca basit bir maksi elbise veya açık mavi büyük boy bir bluz giyebilirsiniz, plajda bu güzel komik günde düşünmek için birçok seçeneğiniz var. Koleksiyonun tadını çıkarın ve bazı fikirler seçin.

L'eau Burkini Mayo

Güneşte eğlenmek
için Plajda veya havuz kenarında, bu yaz kesinlikle tarzında yapacaksınız. Her mevsim çok yönlü mayolar söz konusu olduğunda, mütevazı mayolar asla seçeneklerden uzak değildir. Ve sadece katmanları dökmekten veya büyük boy t-shirt ve pantolonlara batırmaktan daha fazlası.

Mayolarınız için bu yaz
sürekli büyüyen kapalı mayolar. Siyah hala mütevazı mayo pazarına hâkim olduğundan, üst giysi için parlak baskılı vurgular ile seçiminizi geliştirin.

Biraz çiçek baskısı, cesur boho için git
Desen veya trend hayvan baskıları ve benzeri olmadan sahile hazır olun. Siyahtan parlak mora kadar eşleşen setler ve tek renkli renkler ile tam kapsamlı burk koleksiyonunuzu güncelleyin. Türban tarzı yüzme şapkaları, burkinis’te iç mekan mayolarına tazelik ve uyum hissi katan bir başka varyasyon.

Aşağıdaki gibi farklı tarzlarda mevcut yüzmek kapaklar için alışveriş; ruche detaylandırma ve göz alıcı renkler. Hepiniz için
plaj likörleri, kaya likraları, diz boyu, zeytin yeşili veya kırmızı ve siyah set gibi cesur renklerde ince kesilmiş tozlukları sarar.

Ayak bileği uzunluğundaki yüzme tozluklarıyla eşleştirilmiş bir şekil düzleştirme için uzun bir yüzme üstü, kontrast boyun paneli detayı ve ön fermuar seçin. Sadece havuzda veya plajda uzanmak için zarif örtülü kaftanlar seçin.

Bu zarif bir şekilde dekore edilmiş yüzücü kaplı kaftanları sallayın ve yüzen silüetler, lüks boncuklu detaylar, renkli saçaklar veya püsküllerin kollarında tadını çıkarın.

Yazar hakkında;

Bu makale konuk yazar
Reham selim tarafından yazılmıştır .

Modestkini forması veya burkinis artık
bu mat siyah üç parçalı kıyafet değil. Tasarımcılar, çekici ve gurur verici tasarımlarda kadınların kadınlığını vurgulayan mütevazı mayolar için modaya uygun görünümler sunuyor. Bir dahaki sefere sahilde, isteğe bağlı ek kapsama alanı için çıkarılabilir yüzme etekli çağdaş, şık, dört parçalı bir set alın.

Siyah beyaz lekeler veya istediğiniz herhangi bir renk temalı mütevazı yüzme havuzunda havuz kenarında rahatlayın. Kolaylık, özgürlük ve rahatlıkla yüzmek için eadwear tunik ile iki parçalı tamamen kapalı bir mayo ile kendinizi güzel sulara bırakın.

Mayonuzu bir çentikle kaldırın ve mütevazı renklerinizi modaya uygun renklerle sıçratın. Düz renkli stiller göz alıcı ve şıktır. Tamamen kapalı bir takım elbise lacivert, mor, pembe sallayın.

Profesyonel siyah burkalar için, tüm siyah koleksiyonunuzu aydınlatın ve hafif göz alıcı bir desen veya logoya sahip bir sete gidin. Her zaman hafif likra, naylon gibi yüksek kaliteli, elastik, dayanıklı ve hızlı kuruyan kumaş seçmeyi unutmayın.

sadece mayolar, elastik malzemeler için değil; rahat stiller de aktif kullanım için uygun hale getirir. Spor markaları, sadece sahilde değil, spor için de uygun dayanıklı kumaş ve pratik tasarım stilleri sunar. Stereotiplerden kurtulun.

Yeni derileri kontrol edin ve havuz kenarında veya sahilde şık bir zaman geçirin.

Yazar hakkında;

Bu makale konuk yazar
Reham selim tarafından yazılmıştır .

Yılın herhangi bir zamanında çok yönlü mayolar söz konusu olduğunda, mütevazı mayolar her zaman büyük seçimlerdedir. Ve bu sadece
büyük boy tişörtleri ve pantolonları kaplar veya sarar.

Bu yaz en şık örtülü mayolarla mayolarınızı geliştirin. Siyah hala mütevazı mayo pazarını kontrol ederken, üst giysi için parlak aksanlarla seçimlerinizi çeşitlendirin.

Mayo için alışverişe başlamanın ve denizin ve güneşin tadını çıkarma zamanı. Mayonuzu seçerken en önemli şey rahat bir malzemedir ve vücudunuza uyar. Güzel kapaklar veya plaj
kimono plaj tarzı ruh hali için doğru.

Mayolarınızı bir üst seviyeye taşıyın ve trendinizi renklerle renklendirin. Düz renkli stiller göz alıcı ve şıktır. Tamamen kapalı bir elbiseyi çiçek baskıları, sevimli şekiller ve parlak renkler ile sallayın. Bu, herhangi bir tesiste yüzmek ve dinlenmek için keyifli bir zaman sağlar. Koleksiyonun tadını çıkarın ve bazı fikirler seçin.

Yetenekli, genç ve güzel; Mısırlı moda tasarımcısı Yasmine Khattab, moda kıyafetleri ve Türban tarzlarında en son tasarımlarını sunuyor. İnsanlar Yasmine’nin “başörtüsü kraliçesi” olduğunu, çünkü başörtüsü ve kadın aksesuarlarının en popüler tasarımcısı olduğunu söyledi.

Yasmine sadece moda giyim ve türbanların en popüler tasarımcısı değil, aynı zamanda hijab giyen tüm mütevazı bayanları tatmin etmek için mütevazı yüzme takımları tasarlamadaki büyük yeteneğini kanıtlıyor.

Yasmime Khattab’ın büyük başarısı hiçbir şeyden gelmedi, ancak en büyük hayalini gerçekleştirmek için çok acı çekti ve birçok hayal kırıklığına uğramış aşamadan geçti, ancak sonunda dünya çapında tasarımlar satıyor.

En büyük hayali, Avrupa ülkelerindeki mütevazı kadınlara yaratıcı moda kıyafetler ve şaşırtıcı türbanlar satmak için Paris’te bir mağaza açmaktır.

Yasmime Khattab, şimdi olanlara annesine ve kız kardeşlerine minnettardı, her zaman ondan devam etmesini ve diğer insanlardan aptalca yorumlar bırakmasını istiyordu.

Yasmime Khattab, televizyon ve sosyal dergiler gibi her türlü medyada çok fazla yer aldı, bu da tasarımlarının çok özel ve benzersiz olduğu anlamına geliyor.

Ona iyi şanslar diliyoruz ve
Yasmime Khattab facebook sayfasını takip etmek istiyorsanız

Kadınlar için 15+ Moda Müslüman Mayo (Burkini) Koleksiyonu

Müslüman Mayo (Burkini): İlk ve hala kadınlar geleneksel Abayas’ı mayo olarak kullanıyor veya yüzmekten kaçınıyor. Şimdi kadınlar için Müslüman Mayo, çok hafif ve rahat olan Avustralya, ABD, Kanada vb.Gibi birçok ülkede Müslümanlar için moda mayoları olarak her zamankinden daha popüler hale geliyor, bu yüzden suda çok fazla özgürlük veriyor. Ayrıca Bakınız: Müslüman Tesettür Gelinlik

Şimdi en büyük Müslüman mayo koleksiyonu çevrimiçi. İslami ve mütevazı mayoları tek parça mayo veya 3 parça (kaput, mayo ve pantolon) içinde kolayca bulabilirsiniz. ve bu Müslüman mayo gençler farklı boyutlarda büyük boy mayo mayo. Müslüman kıyafet yönetmeliğine göre sadece yüz, el ve ayak ortaya çıkarılarak tasarlanmıştır. Kadınlar için Müslüman mayo koleksiyonuna göz atın. Görüşlerinizi yorumlarınızda paylaşın. Pinterest’teki Modest Mayo Board ile güncel kalın.

Müslüman Kadın Mayo

Müslüman Mayo

2020 yaz sezonunda plajlarda en trend olacak 17 tesettür mayo modelini bir araya getirdik. Bu mayoları görmeden yaz tatili hazırlıklarınızı yapmayın

Moda dünyası 2020 yaz sezonuna hazır. Tasarımcılar, moda tasarımcıları, üreticiler ve hatta mağazalar tesettür giyim satış moduna girdi. Peki, yaz sezonuna hazır mısın?

düz baskı tesettür mayo 2020
düz baskı tesettür mayo 2020

Her kadın gibi bir hijab mayo giyseniz bile, yediğimi ve içtiğimi söylediğin zamanlar vardır. Çünkü ilkbahardan sonra, mümkün olduğunca sıcak bir yaz!

yılan derisi baskı tesettür mayo
yılan derisi baskı tesettür mayo

2020 tesettür mayo modelleri  sergilendi. Tesettür deniz kıyafetlerini sezondan çok önce inceleme fırsatımız oldu.

yeni tesettür mayo 2020
yeni tesettür mayo 2020

Moda tasarımcılarının hijab kıyafetleri için şık ve uygun mayolar döktüğünü ve tasarladığını söyleyebiliriz.

gevşek tesettür mayo 2020
gevşek tesettür mayo 2020

2020 mayo trendlerini gözden geçirmeye hazırsanız, başlayalım!

yarı kapalı türban mayo 2020
yarı kapalı türban mayo 2020

İki parçalı geniş kesim başörtüsü mayoları

Tabii ki,  2020 hijab mayo modelleri  beklendiği gibi üst ve alt olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

genç tesettür Mayo 2020
genç tesettür Mayo 2020

Ancak, eski moda eski moda tasarımların geride kaldığını ve daha modern, daha yenilikçi ve özgün tasarımların ön plana çıktığını söylemeliyiz.

uzun tesettür mayo 2020
uzun tesettür mayo 2020

Havuza, denize, termal tesislere giderken, kaliteli kumaş yapısının tercih edildiği hijab mayolarınızı kolayca giyebilirsiniz. Çok sayıda renk ve desen görmeye hazır olun.

tayt tesettür Mayo 2020
tayt tesettür Mayo 2020

Turkuaz renginin baskın olduğu başörtüsü mayo modellerini sevdik.

tam tesettür mayo
tam tesettür mayo

Kendi favori renginizi seçerek yaz aylarında bir yerin görünüp görünmeyeceği konusunda endişelenmeden keyifle yüzebilirsiniz. Şimdi güzel havanın ve masmavi suların tadını çıkarma sırası sizde.

tam tesettür Mayo 2020
tam tesettür Mayo 2020

Tayt – Tunik Tasarımlarıyla Öne Çıkan Tesettür Mayolar

Tayt, açık veya başörtüsü kıyafetlerinden bağımsız olarak, hayatımıza girdiğimiz andan itibaren joker kıyafetleri olarak günü kurtarır.

siyah tesettür mayo 2020
siyah tesettür mayo 2020

2020 hijab mayo modelleri ile taytlar dikkat çekiyor   . Tayt ve tunik formda tasarlanan tesettür mayolar, normal kesim yerine biraz daha dar bir kesim ile kullanılmıştır.

payetli tesettür mayo 2020
payetli tesettür mayo 2020

Tabii ki, hemen söyleyelim, dar bir şekilde oturan bu iki parçalı hijab mayo, hijab bayanlarının kolayca giyebileceği bir tasarıma sahiptir.

paraşüt tesettür mayo 2020
paraşüt tesettür mayo 2020

Tesettür mayolarda kaput ve fular seçenekleri

2020 Tesettür Mayo Modelleri  Kemik ve Fular seçenekleriyle bayanların ilgisini çekiyor. Bu çok önemli detayın yerinde incelendiğini söyleyebiliriz.

mavi yelek başörtüsü mayo
mavi yelek başörtüsü mayo

Kaput tarzı başlık, saçınızı tamamen kaplayacak kapasiteye sahipken boyun bölgesini serbest bırakır.

2020 İçinde Gösterilmeyen Lacivert Tesettür Mayo
2020 İçinde Gösterilmeyen Lacivert Tesettür Mayo

Öte yandan, bir fular şeklinde tasarlanan mayo atkısı, günlük atkı bağlama stiliyle uyumludur.

likra türban mayo 2020
likra türban mayo 2020

2020 tesettür mayo modelleri  sizin için kemik ve eşarp seçeneklerini kısıtlamadı, ancak onları daha da zenginleştirdi. Serbestçe yüzerken tarzınızdan ve tarzınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz.

çiçek tesettür mayo 2020

Halima Aden Spor Resimli Mayo Sayısında hijab ve burkini giyiyor

Halima Aden, bu çekim için özel olarak yapılmış iki burkinis'ten birinde.
Halima Aden, bu çekim için özel olarak yapılmış iki burkadan birinde yer alıyor.Halima Aden, engellerin üstesinden gelmek için yabancı değil – şimdi kemerinin altında bir ilk daha var.Somali-Amerikan modeli ve aktivist 21, yıllık Sports Illustrated Mayo Sayısında başörtüsü takan ilk kadın olarak görünecek. 2019 baskısında Aden, mülteci kampında doğduğu ve yedi yaşına kadar yaşadığı Kenya’da No Ka’Oi ve Cynthia Rowley’den iki özel burkta poz veriyor. Dergide ilk kez mütevazı yüzme tarzı tasvir edildi.SI Mayo editörü MJ Day bir basın açıklamasında “Halima’nın SI Mayo’nun bir parçası olmak, mevcut güzellik türünün kapsamı ve kapsamının başka bir örneğidir. “Katılımı ve katılımı, markaların kadınları kim olduklarını ve onları benzersiz kılanları destekleme konusundaki kararlılığını ve inancını daha da vurguluyor ve sonuç olarak mesajlaşmaya layık olduğumuzu teyit ediyor.”

Aden renk bloke olmuş bir burkini içinde poz veriyor.

Aden parlak görüntülerin gücü hakkında bir açıklama yaptı. “Bu özellik, tamamen örtülü bir başörtüsü giyen modelin açık bir bikini içinde güzel bir kadının yanında güvenle durabileceğini ve birbirlerini birlikte kutlayabildiğini, birbirlerini neşelendirdiğini ve birbirlerinin başarılarını savunduğunu kanıtlıyor” dedi.

“Genç Müslüman kadınların yüzme takımına katılabilmeleri, okulda yüzme derslerine katılabilmeleri ve arkadaşlarıyla birlikte plaja gidebilmeleri için mütevazı bir mayo seçeneği olduğunu bilmeleri gerekiyor. Müslüman kızlar bu adımı atmalı ve bir burkini giyerken rahatça yapmalıdır. ”

Aden daha önce manşetlerde Miss Minnesota USA yarışmasının ilk başörtüsü yarışmacısı olarak yer aldı ve kısa sürede büyük bir modelleme ajansına imzalanan ilk başörtüsü oldu. O zamandan beri Allure ve Glamour’ın kapaklarını süsledi ve American Eagle’ın bir hafta içinde satılan bir denim hijab başlatmasına yardımcı oldu. Aden ayrıca Yeezy, Max Mara, Philipp Plein ve daha fazlasının pistlerinde yer aldı.

Halima Aden, Miami Swim Week'in bir parçası olarak Sports Illustrated 2019 şovu için özel bir burkini ve hijab'da hepimizi şaşırtmak için bu hafta piste döndü. 21 yaşındaki Somali-Amerikan modeli, kolların aşağısında "Kendinizi değiştirme, oyunu değiştirme" yazan Cynthia Rowley'nin metalik bir topluluğunda yayının etkinliğini başlattı. Bu yılın başlarında Halima, Sports Illustrated tarihini, bir hijab ve burkini içinde derginin sayfalarını ilk kez süsleyen kadın olarak yaptı. Ayrıca Bayan Minnesota ABD yarışmasında bir burkini giyen ilk kadındı. "Amerika Birleşik Devletleri'nde büyüdüğümde kendimi asla temsil edilmiş hissetmedim, çünkü hiçbir zaman bir dergiyi çeviremedim ve başörtüsü takan bir kızı göremedim." Halima'nın mayodaki tadı değil Alkışlamaya değer tek şey - sofistike sokak stili de aynı derecede etkileyici. Pistteki gecesinden daha fazla fotoğraf görmek için okumaya devam edin ve ardından modadaki çığır açan diğer anlarını yakalayın. İlgili: Miami Yüzme Haftası'ndan Bilmeniz Gereken En Büyük 16 Marka

Miami Yüzme Haftası’nın bir parçası olarak Halima Aden, Sports Illustrated 2019 şovu için özel bir burkini ve hijab’da hepimizi şaşırtmak için bu hafta geri döndü. 21 yaşındaki Somali-Amerikan modeli, silahların altında “Kendinizi değiştirin, oyunu değiştirin” yazan Cynthia Rowley’in metalik bir topluluğunda yayın olayını başlattı.

Bu yılın başlarında Halima, Sports Illustrated’ın tarihini, bir hijab ve burkini içinde derginin sayfalarını süsleyen ilk kadın olarak yaptı. Ayrıca, Bayan Minnesota, ABD yarışmasında bir yığın giyen ilk kadındı. “Amerika Birleşik Devletleri’nde büyüdüğümde asla temsil edilmediğimi hissettim çünkü asla bir dergiyi çeviremedim ve başörtüsü takan bir kızı göremedim.”

Halima’nın mayodaki tadı alkışlamaya değer tek şey değil – sofistike sokak stili eşit derecede etkileyici. Pistte geceden daha fazla fotoğraf görmek için okumaya devam edin ve daha sonra modada çığır açan diğer anları yakalayın.

Yeni Bir Burkini Artı Boyutu Müslüman Mayo Patchwork İslam Banyo ...